Project

General

Profile

Bug #2958

Errors with silent install

Added by Quiniou Nicolas about 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
05/21/2015
Due date:
% Done:

0%

For junior contributor:
No

Description

Hello,

I try to install FIA 2.3.16 on Windows 7 platform via silent install :

fusioninventory-agent_windows-x64_2.3.16.exe /S /acceptlicense /server=http://my-server.example.com:8888

or
fusioninventory-agent_windows-x32_2.3.16.exe /S /acceptlicense /server=http://my-server.example.com:8888

In this two cases, installer exits with return code equal to 2.

If I remove /server=http://my-server.example.com:8888", silent installer works. However, FusionInventory-Agent service is not started at the end of installation. Service needs to be started by end.

If I use GUI installer, server field works and FusionInventory-Agent service is started at the end of installation.

History

#1 Updated by Francois Moi over 2 years ago

Bonjour,

Hello,

I have the same issue with the 2.3.17 version.

The /Server cli option didn't work and stop the installer.
I've tried one option at a time and it's just this one that didn't work. Too bad as it's the most important.

Thank you.

#2 Updated by Maik S over 2 years ago

Hi guys,

I just tried it as it was written in the manual.... and it works.

Just put the server within hyphens "

like
/server="http://192.168.101.125/glpi/plugins/fusioninventory/"

Regards,
Maik

Also available in: Atom PDF